obchod@uyves.cz
+420 608 856 163
vůně, dotek, radost, lehkost..

Pomáhám ženám, aby ucítily svoji smyslnost!

Jaké by to bylo, kdybys dokázala vnímat ještě více skrze svoje tělo? Jaké by to bylo, umíchat si pro sebe vlastní parfém z esenciálních olejů, který by Ti každý den připomněl vděčnost za to, že jsi?Jaké by to bylo obléct se do krásných a příjemných šatů?

Vítám Tě u mě na webu a těším se na společnou tvorbu v oblasti esencí, Access Bars a luxusního oblečení.

Jmenuji se Iveta a jsem nadšená milovnice vůní, svěžího vánku ve vlasech, práce s tělem a myslí a v neposlední řadě jsem tvůrkyně, která pomáhá ženám, aby se cítily božsky v tom, co nosí.

Iveta Malá

Access bars

Znáš své poslání? To, proč žiješ teď a tady?

Mně se poslední dobou rozpadají (nebo spíš proměňují) věci, u kterých by mě to ještě před nedávnem ani nenapadlo. A to je asi to. Nikdy nevíme, kým budeme za měsíc, za rok. Naše duše potřebuje růst a proto je v těle. Jen tak se může rozvíjet.

Pro mysl je někdy hodně těžké nevědět, pustit kontrolu a věřit životu.

Možná máš pocit, jakoby uvnitř Tebe dozrávalo něco krásného. A přesto nevíš. Život už Ti ale někdy určitě ukázal, že umí dokonale sehrát situace tak, aby se stalo, co se má stát. 

Někdy stačí netlačit, povolit, nadechnout se a být. Věř ve svůj život. V to, že každý tu máme své místo i když teď třeba nevíme.

Je v pořádku nevědět.

Iveta Malá

V Access Bars pracujeme s otázkami. Otázky posilují, odpovědi oslabují.

,,Kým mohu být, co mohu udělat, mít, vytvořit nebo generovat, aby byl můj život a svět lepším místem? Co si mohu uvědomit, vědět a být, aby stálo za to žít?“

Pokládání otázek, otevřenost a ochota přijmout cokoli, co přijde, nám napomohou začít rozpoznávat a rozvíjet své nadání, dary a schopnosti. Otázky otevírají vědomí toho, jak si lze tvořit úžasný život, který přesahuje jakékoli naše představy.

Esenciální oleje

Lidstvo je používá tisíce let. Byly součástí léčebných tradic prakticky všech kultur. V bibli je o nich zmínka přibližně na 300 místech. Hippocrates doporučoval každodenní vonnou koupel. Lidé si vyzkoušeli, že esenciální oleje jsou darem přírody a pomáhají na mnoha úrovních. Krásný je už jejich název – esenciální = základní, podstatný, nejdůležitější. Esenciální oleje lidé získávají z různých částí mnoha rostlin po celé planetě.

Mnohé esenciální oleje mají afrodiziakální účinky a pomáhají nám prohloubit naše pocitové vnímání a emocionální citlivost. Podporují uvolněnou spontánnost a zdravou touhu po radosti a potěšení, se kterou přichází i hlubší schopnost důvěrné komunikace, při které je umění přijímat a prožívat stejně důležité, jako síla dávat a vyjadřovat. Uvolňují představivost a inspiraci.

esencialni-oleje-bewit